Castellón On Line

Suscribirse a canal de noticias Castellón On Line Castellón On Line
Noticias de Portada de laPlanaAldia.com
Actualizado: hace 1 hora 28 mins

Castelló :: COMCAS rechaza la decisión de Sanidad de prorrogar a los MIR y pide que sean contratados de adjuntos

Mar, 03/31/2020 - 03:00
El Colegio Oficial de Médicos de Castellón (COMCAS) rechaza la Or-den SND/299/2020 que permite prorrogar el contrato de los médicos residentes, MIR, para reforzar la asistencia sanitaria ante la pandemia de Covid-19, en vez de hacerles un contrato de adjuntos.

Castelló :: PortCastelló rep 6.000 màscares per als seus traballadors

Mar, 03/31/2020 - 03:00

L'Autoritat Portuària de Castelló comença a repartir entre la seua Comunitat Portuària el total de 6.000 màscares que ha rebut des de l'Organisme Públic Ports de l'Estat. Es tracta de màscares eficaces per a la protecció de la salut d'aquells col·lectius portuaris que es troben sotmesos als riscos derivats de l'actual pandèmia ocasionada pel coronavirus.

Castelló :: Ajuntament i Generalitat reforcen la col·laboració d'efectius i recursos d'emergències davant la covid-19

Mar, 03/31/2020 - 03:00
L'alcaldessa de Castelló, Amparo Marco, ha mantingut aquest dimarts una reunió per videoconferència amb la consellera de Justícia, Interior i Administració Pública, Gabriela Bravo, en la qual han participat també l'alcalde de València, Joan Ribó, l'alcalde d'Alacant, Luis Barcala, i el d'Elx, Carlos González. Durant aquesta trobada s'ha presentat el Pla de Suport i Coordinació Municipal posat en marxa per l'Agència Valenciana de Seguretat i Resposta a les Emergències amb la finalitat de reforçar la col·laboració de tots els recursos tècnics i humans per a garantir les necessitats bàsiques de la població. En la reunió, l'alcaldessa ha explicat les actuacions que s'estan realitzant des de diferents àrees municipals i ha traslladat la necessitat de sumar esforços entre administracions per a garantir l'assistència a les persones sense llar durant la crisi per coronavirus.

Castelló :: Turisme llança una nova campanya audiovisual per a 'Re-Conéixer Castelló' sense eixir de casa

Mar, 03/31/2020 - 03:00

El Patronat Municipal de Turisme ha posat en marxa Re-Conéixer Castelló, una nova campanya en format vídeo que té com a objectiu mostrar una part del patrimoni de la ciutat, reviure un moment històric o aprendre sobre personatges destacats. La iniciativa s'activa hui amb la primera publicació d'un vídeo monotemàtic sobre la torre campanar del Fadrí, que es pot visualitzar en les xarxes socials del Patronat de Turisme i en el canal de youtube de turisme, a través de l'enllaç https://youtu.be/r3Sp7TWh5qs

Castelló :: Confecomerç CV reclama a la FVMP que inste a los Ayuntamientos a impulsar aydas al pequeño comercio

Mar, 03/31/2020 - 03:00
CONFECOMERÇ CV, patronal autonómica del comercio de la Comunitat Valenciana ha trasladado a la Federación Valenciana de Municipios y Provincias (FVMP) la necesidad de que se inste a los ayuntamientos a habilitar líneas urgentes de ayudas directas para el pequeño comercio, con el fin de poder paliar los efectos que esta crisis sanitaria está provocando en el pequeño comercio de la autonomía.

Castelló :: Castelló suma 27 nous positius per Covid-19

Mar, 03/31/2020 - 03:00

Castelló ha augmentat en les últimes 24 hores en 27 nous casos per Coronavirus. Són les dades que ha oferit aquest matí la Consellera de Sanitat, Ana Bareló.

Castelló :: CSIF: 'El contagi de sanitaris a Castelló és 8 punts superior a la mitjana nacional pel retard dels EPI'

Mar, 03/31/2020 - 03:00
El sindicat CSIF ha presentat una denúncia a la Inspecció de Treball en la qual adverteix a la Generalitat Valenciana que la seua afirmació que hi havia suficients EPIS repartint-se, quan no era cert, “podria ser constitutiva de delicte i ha resultat desastrosa per als sanitaris de la província”. CSIF exigeix que s'investigue a la Direcció dels diferents Departaments de Salut per a esbrinar qui estaria obstaculitzant aqueix repartiment que, segons la consellera, Ana Barceló, s'havia iniciat fa setmanes.

Castelló :: L'Associació Espanyola contra el Càncer informa de la continuitat de la seua assistència

Mar, 03/31/2020 - 03:00
Des de l'Associació Espanyola Contra el Càncer de la Junta Provincial de Castelló ha emés un comunicat en el qual informen que "seguim amb la nostra activitat. Per a evitar l'exposició dels pacients al *Covid-19, tots els professionals mantenen l'atenció al pacient oncològic i als seus familiars però adaptats a les mesures que s'estan duent a terme, és a dir, seguim amb l'activitat de manera telefònica, a través de *videoconsultas, tallers online, emails, xarxes socials, i destacar el nostre servei *Infocáncer (900 100 036) que funciona 24 hores al dia dels 365 dies de l'any".

Castelló :: El CAECV posa en marxa un mercat ecològic on-line per a acostar el producte certificat als consumidors

Mar, 03/31/2020 - 03:00

El Comité d'Agricultura Ecològica de la Comunitat Valenciana (CAECV) ha posat en marxa, a través de la seua pàgina web, un mercat ecològic per a acostar el producte certificat als consumidors.

Castelló :: CSIF pide a Conselleria de Sanitat que haga test de Covid-19 a agentes de policía y exige mascarillas FPP2 a ayuntamientos

Lun, 03/30/2020 - 03:00
El sindicato recuerda que constituyen personal de servicios esenciales

Castelló :: Carrasco insta a Marco a que "convoque un pleno telemático para debatir el plan económico y fiscal que ayude a las pymes y autónomos de Castellón"

Lun, 03/30/2020 - 03:00

La portavoz del Grupo Municipal Popular en el Ayuntamiento de Castellón, Begoña Carrasco, recalca que "los castellonenses tienen grandes necesidades y el consistorio tiene la posibilidad y la obligación de atenderlas", por lo que pide al tripartito que "ponga toda la maquinaria a trabajar al servicio de los vecinos".

Castelló :: Comunicado de la Cámara de Comercio de Castellón

Lun, 03/30/2020 - 03:00
La Cámara de Comercio de Castellón considera que la publicación del Real Decreto que implica parar toda la actividad empresarial definida como “no esencial”, sin duda, tendrá efectos muy dañinos para todo el tejido productivo, desde las grandes a las pequeñas y medianas empresas, a los autónomos y a los trabajadores.

Castelló :: Castelló augmenta en 44 nous casos de positiu per Coronavirus

Lun, 03/30/2020 - 03:00

Castelló ha augmentat en les últimes 24 hores en 44 nous casos per Coronavirus. Són les dades que ha oferit aquest matí la Consellera de Sanitat, Ana Bareló.

Páginas

  • APTDO. CORREOS 105
  • 12596 TORREBLANCA

Le atenderemos en cualquier problema que pueda surgir en su comunidad.

También puede utilizar nuestros formularios: Presupuesto, Aviso de incidencia/avería y Contacto

Aviso legal
Política de provacidad
Política de cookies