Castellón On Line

Suscribirse a canal de noticias Castellón On Line Castellón On Line
Noticias de Portada de laPlanaAldia.com
Actualizado: hace 1 hora 24 mins

Castelló :: El CES-CV recoge que las altas a la SS de trabajadores extranjeros crecen un 12,7% en un año en Castellón

Jue, 06/24/2021 - 03:00

La cifra media de afiliados extranjeros a la Seguridad Social en la Comunitat Valencia se situó en el mes de mayo en 229.694, lo que representa un incremento interanual del 10,4 por ciento, 2,6 puntos por encima de la media registrada en España, siendo la provincia de Valencia la que presenta un mejor registro con un aumento del 13,1%, según recoge el Comité Econòmic i Social de la Comunitat Valenciana (CES-CV) en su ficha de actualidad a partir de los datos del Ministerio de Inclusión, Seguridad Social y Migraciones (MISSMI). Ello denota la tendencia de recuperación de la ocupación.

Castelló :: El COMCAS premia a los colegiados con 25 y 50 años de profesión

Jue, 06/24/2021 - 03:00

El salón de actos del Colegio de Médicos de Castellón (COMCAS) acogió ayer un emotivo acto de reconocimiento que ha congregado 25 doctores y doctoras que en el ejercicio de su profesión llevan 25 y 50 años vinculados a la institución colegial.

Castelló :: Desplacen lateralment el vaixell voltejat en PortCastelló

Mié, 06/23/2021 - 03:00

Les empreses encarregades del Pla de Remoció del Nazmiye Ana i la seua càrrega han desplaçat aquest dimarts al matí lateralment al moll del Centenari el vaixell Nasmiye Ana.

Castelló :: L'aeroport de Castelló dona a conéixer la nova ruta Castelló-Sevilla

Mié, 06/23/2021 - 03:00
L'aeroport de Castelló ha organitzat una reunió de treball amb més de 50 representants d'empreses turístiques -hotels, agències de viatges, cases rurals i altres serveis-, per a donar a conéixer la nova ruta entre l'aeròdrom castellonenc i la capital andalusa.

Castelló :: Castelló organitza una gimcana escolar per explicar la biodiversitat del terme dins de la campanya Eduquem en Verd

Mié, 06/23/2021 - 03:00

La Regidoria de Transició Ecològica de l'Ajuntament de Castelló ha involucrat este dimarts en el coneixement i cura de la biodiversitat fluvial del terme municipal a alumnes de secundària mitjançant una original gimcana, dins de la campanya Eduquem en verd en la recta final de les activitats d'educació ambiental per a este curs escolar.

Castelló :: Redondo: 'Després de 15 mesos en pandèmia Amparo Marco segueix sense tindre un pla de recuperació per a la ciutat de Castelló'

Mié, 06/23/2021 - 03:00

El regidor del Grup Municipal Popular a l'Ajuntament de Castelló, Juan Carlos Redondo, lamenta que després de 15 mesos en pandèmia l'alcaldessa Amparo Marco encara no té un pla de recuperació per a la ciutat de Castelló, "continua perfilant el full de ruta mentre els sectors productius ja estan treballant en la reactivació econòmica. En aquest sentit, li retrau que la Comissió d'Impuls per a la recuperació econòmica, creada dins del Consell Social de la Ciutat, "que havia d'estar aplicant ja les directrius per a eixir reforçats seguisca sense arrancar. Una vegada més *Maco arriba tard, si per ella fora Castelló encara estaria en la casella d'eixida", assenyala.

Castelló :: Els sindicats de l'Hospital Provincial demanen suport als ajuntaments per a recuperar el seu dret a la negociació en el Consorci

Sáb, 06/19/2021 - 03:00

La comissió permanent sindical del Consorci Hospitalari Provincial de Castelló, integrada pels sindicats CC.OO., UGT, SATSE i CSIF, ha iniciat una ronda de reunions amb els diferents grups polítics amb representació en la Diputació Provincial de Castelló amb la finalitat de recaptar suports entre els ajuntaments de les comarques castellonenques per a "recuperar" el seu dret a la negociació dins del Consorci.

Castelló :: El 98,07% dels examinats a l'UJI en la convocatòria ordinària de les PAU supera les proves

Sáb, 06/19/2021 - 03:00
El 98,07% de l'estudiantat que s'ha presentat en la convocatòria ordinària de les Proves d'Accés a la Universitat (PAU) celebrades del 8 al 10 de juny de 2021 en la Universitat Jaume I de Castelló ha obtingut el resultat d'apte.

Castelló :: El ple de Castelló es compromet amb la defensa dels drets de les persones LGTBI

Vie, 06/18/2021 - 03:00

L'Ajuntament de Castelló es posiciona a favor de la defensa dels drets LGTBI i es compromet amb les entitats associatives per celebrar el dia de l'Orgull any rere any. El consistori també condemna tots els atacs LGTBIfòbia i els delictes d'odi per raó de sexe o identitat de gènere. Això es farà visible amb la penjada de la bandera de l'arc de Sant Martí a la façana de l'Ajuntament amb motiu de la commemoració del Dia Internacional de l'Orgull LGTBI, una efemèride que celebrarà cada any.

Castelló :: El CES-CV emite un dictamen con 18 observaciones generales a la Ley de Residuos de la Comunitat

Mié, 06/16/2021 - 03:00

El pleno del Comité Econòmic i Social de la Comunitat Valenciana (CES-CV) considera necesaria aprobar una Ley de Residuos en la Comunitat Valenciana, al tiempo que realiza una serie de observaciones al articulado de la misma. Desde el Comité se considera precisa una mayor participación pública, al tiempo que observa la necesidad de adaptar la norma autonómica a la estatal que, a su vez, trasponga la europea.

Castelló :: El Colegio de Médicos de Castellón inaugura su nueva sede

Mié, 06/16/2021 - 03:00

Castellón. El Colegio de Médicos de Castellón (COMCAS) inauguró hoy su nueva sede en la avenida del Mar, 48. Unas modernas instalaciones que acercan la institución a sus colegiados y a la sociedad castellonense. Una sociedad que estuvo representada por su alcaldesa, Amparo Marco, y el presidente de la Diputación de Castellón, José Martí. Ambos resaltaron el enraizamiento de la institución médica con los ciudadanos. Aspectos ambos a los que aludió el presidente del COMCAS, José María Breva, que abrió “la casa de los médicos” a la sociedad y reiteró la oferta de colaboración interinstitucional entre las administraciones local, provincial y autonómica.

Castelló :: Carrasco: 'L'Ajuntament no està sent el motor econòmic que hauria de ser. Només ha executat el 20% de les obres anunciades'

Mié, 06/16/2021 - 03:00

La portaveu del Grup Municipal Popular a l'Ajuntament de Castelló, Begoña Carrasco, enlletgeix a l'alcaldessa Amparo Marco que en matèria de contractació pública continue fent els mateixos anuncis que fa un any. "Si el Pla d'Inversions de Reactivació Econòmica (PIRECAS) que van anunciar al maig de 2020 anava a ser la salvació per a pimes i autònoms, és incomprensible que encara tinga el 78% de les actuacions per fer. Hui dia de les 46 obres anunciades, només 10 estan acabades. Es confirma que l'Ajuntament de Castelló no està sent el motor econòmic que hauria de ser per a les pimes i autònoms quan més ho necessiten", explica.

Castelló :: Los médicos de Castellón inauguran mañana sede institucional

Mar, 06/15/2021 - 03:00

El Colegio de Médicos de Castellón (COMCAS) inaugura pasado mañana, día 16, su nueva sede en la avenida del Mar, 48. Un acto oficial, que contará con la asistencia de autoridades locales y provinciales, además del presidente de la OMC, la Generalitat y la Conselleria de Sanitat, así como de los colegios de médicos de la Comunitat Valenciana.

Castelló :: CSIF denuncia que la baixa del Comissari Principal deixa 'escapçada' la Policia Local a Castelló i demana 'solucions'

Mar, 06/15/2021 - 03:00

La Central Sindical Independent i de Funcionaris CSIF ha demanat per escrit tant a l'alcaldessa de Castelló, Amparo Marco, com al regidor delegat de la Policia Local que definisquen “com més prompte millor” qui substituirà de manera provisional al Comissari Principal de la Policia Local de Castelló, que es troba de baixa després de patir un accident a la fi del passat mes de maig.

Castelló :: Marta Barrachina pacta amb la CEV una taula de treball per a liderar el futur de la província

Mar, 06/15/2021 - 03:00

El Partit Popular de Castelló i la Confederació Empresarial de la Comunitat Valenciana han pactat crear una taula de treball per al liderar el futur de la província. L'acord s'ha aconseguit en una reunió mantinguda entre la presidenta del PP a Castelló, Marta Barrachina, i el líder de la patronal valenciana, Salvador Navarro, amb l'objectiu de traçar “una comissió útil i profitosa per a liderar les oportunitats i la prosperitat que la província de Castelló mereix”.

Castelló :: Cuatroochenta, nominada entre les 4 pimes cotitzades amb major projecció internacional en els European Small and Mid-Cap Awards

Lun, 06/14/2021 - 03:00

Cuatroochenta, companyia tecnològica especialitzada en solucions digitals cloud i ciberseguretat que cotitza en BME Growth des d'octubre de 2020, ha resultat seleccionada per a participar en la novena edició dels European Small and Mid-Cap Awards 2021, sent nominada en la categoria 'International Star' a proposta de BME Growth al costat d'altres tres companyies europees.

Castelló :: Marco exposa el nou model de ciutat en el Fòrum de les Ciutats

Lun, 06/14/2021 - 03:00

L'alcaldessa de Castelló, Amparo Marco, ha participat aquesta setmana en el Fòrum de les Ciutats 2021 al qual ha sigut convidada per a exposar el nou model de ciutat dissenyat pel nou Pla General de Castelló dins de la sessió dedicada a 'Estratègies per a la regeneració urbana i la recuperació social'. En aquest fòrum, en el qual Marco ha participat de manera telemàtica, ha exposat les fites que incorpora el nou Pla General i que implicarà la transformació de Castelló en una ciutat "més moderna, inclusiva, sostenible i saludable".

Castelló :: El Serradal de Castelló entra a formar part de la Xarxa de platges sense fum de la Comunitat

Lun, 06/14/2021 - 03:00

Castelló disposa ja d'una platja sense fums. El Serradal ha entrat a formar part de la Xarxa de platges sense fum de la Comunitat Valenciana. Una qualificació que va sol·licitar l'Ajuntament a la Direcció General de Salut Pública i Addicions i a la Federació Valenciana de Municipis i Províncies (FVMP). L'alcaldessa de Castelló, Amparo Marco, ha visitat la zona, en la que ja s'ha instal·lat cartelleria informativa en la qual s'indica que aquest espai costaner és una zona lliure de fums i s'han col·locat cendrers en els accessos a la platja.

Castelló :: CSIF reuneix 300 persones per a demanar al Consell que 'mantinga el CICU a la província, en lloc de repartir SAMU de manera arbitrària'

Vie, 06/11/2021 - 03:00

La Central Sindical Independent i de Funcionaris CSIF ha demanat a la Generalitat Valenciana de Ximo Puig que "mantinga el servei del Centre d'Informació i Coordinació d'Urgències (CICU) a les províncies de Castelló i Alacant, en lloc de centralitzar-ho únicament a València mentre reparteix SAMU de manera arbitrària per les comarques castellonenques".

Castelló :: L'aeroport de Castelló recupera la connexió amb Bilbao amb dues freqüències setmanals

Vie, 06/11/2021 - 03:00

L'aeroport de Castelló ha posat en marxa aquest dijous la connexió amb Bilbao, gestionada per l'aerolínia *Volotea. La ruta estarà vigent fins al 27 de setembre, operant amb dues freqüències setmanals, en dilluns i dijous.

Páginas