Castellón On Line

Suscribirse a canal de noticias Castellón On Line Castellón On Line
Noticias de Portada de laPlanaAldia.com
Actualizado: hace 1 hora 26 mins

Castelló :: Espanya: 'A una setmana de l'Assemblea de Festes el govern de Marco continua ocultant l'ordre del dia'

Dom, 09/26/2021 - 03:00

La regidora del Partit Popular a l'Ajuntament de Castelló María España denuncia la falta de transparència del govern municipal d'Amparo Marco que, a una setmana que tinga lloc l'Assemblea de Festes, que hauria d'haver-se convocat fa dos anys, seguisca sense donar a conéixer l'ordre del dia als participants d'aquesta. “Una mostra més de la falta de transparència en la gestió de les festes per a, potser, evitar crear més polèmiques de les que han generat”, assenyala.

Castelló :: El doctorando por la UJI Jonathan Peñalver obtuvo el Premio Tesis 2021 del CES CV

Sáb, 09/25/2021 - 03:00

Jonathan Peñalver González, de la UJI, ha obtenido uno de los Premios Tesis Doctorales 2021 que otorga el Comité Econòmic i Social de la Comunitat Valenciana (CES-CV) por su trabajo de investigación “Happy and productive groups: A compendium of multimethod studies on group positive affect from Positive Psycology” (“Grupos felices y productivos: Un compendio de estudios multimétodo sobre el afecto positivo”).

Castelló :: El PP, amb els quals es manifesten en contra de la reforma de l'Avinguda de Lledó

Vie, 09/24/2021 - 03:00

Els regidors del Partit Popular a l'Ajuntament de Castelló s'han sumat a una nova jornada de protestes dels castellonencs que rebutgen la reforma de l'Avinguda de *Lidón que pretén dur a terme l'alcaldessa de Castelló, Amparo Marco, en contra d'una majoria de veïns. Un dijous més han tornat a la plaça Major els xiulets i pancartes contra una obra, que suposa un desemborsament de 3,3 milions d'euros, a pesar que ningú l'ha demanat.

Castelló :: El CES refrenda por unanimidad el nombramiento de Arturo León como presidente de la entidad

Mié, 09/22/2021 - 03:00

El pleno del Comité Econòmic i Social de la Comunitat Valenciana (CES-CV) aprobó hoy, por unanimidad, en sesión extraordinaria, refrendar la candidatura de Arturo León a presidir la institución, a propuesta de las conselleries implicadas según la normativa legal que rige el Comité. El acuerdo será trasladado por el presidente del organismo, Carlos Alfonso, al Consell para que refrende en el pleno la decisión.

Castelló :: El presidente del CES CV Carlos Alfonso participó en la reunión del CES España

Mar, 09/21/2021 - 03:00

El presidente del Comité Econòmic i Social de la Comunitat Valenciana (CES-CV), Carlos Alfonso Mellado, participó esta tarde en la reunión de presidentes de los Consejos Económicos y Sociales celebrada en Madrid, con motivo del trigésimo aniversario de la creación del CES España. Acto que fue presidido por el Rey Felipe VI, y el presidente del Consejo, Antón Costas.

Castelló :: El CES CV resalta que en agosto se firmaron 188 convenios colectivos en la Comunitat Valenciana

Sáb, 09/18/2021 - 03:00

En agosto se registraron 188 convenios colectivos en la Comunitat Valenciana, lo que supuso un ligero incremento con respecto al mes anterior, en que se contabilizaron 183, como recoge la ficha de actualidad del Comité Económico y Social de la Comunitat Valenciana (CES CV). Esos acuerdos dieron cobertura legal a 390.924 trabajadores, de las 43.530 empresas afectadas, frente a los 387.858 de julio.

Castelló :: Igualtat elimina la distància de seguretat entre persones majors residents i visites quan ambdues estiguen vacunades i en espais segurs

Sáb, 09/18/2021 - 03:00

La vicepresidenta i portaveu del Consell, Mónica Oltra, ha informat, durant la roda de premsa posterior al Ple del Consell, que la nova normativa sobre residències i centres d'atenció a persones majors permet eliminar la distància de seguretat entre persones residents i visites, "cosa que significa que pot tornar a haver-hi contacte i abraçades, sempre que les persones residents i visitants estiguen vacunades i condicionat als nivells d'alerta i contagis".

Castelló :: Colomer destaca el dinamisme del turisme a la província de Castelló durant la temporada estival i l'aposta per seguir *desestacionalizando

Sáb, 09/18/2021 - 03:00

El secretari autonòmic de Turisme, Francesc Colomer, ha mantingut una reunió amb el president de l'Associació Provincial d'Empresaris d'Hostaleria i Turisme de Castelló (Ashotur), Carlos Escorihuela, per a analitzar la temporada estival a la província.

Castelló :: Una Jornada de Residentes, primera actividad organizada por el Comcas en la nueva sede

Vie, 09/17/2021 - 03:00

Los médicos residentes (MIR) fueron los protagonistas de la primera actividad formativa desarrollada en la nueva sede del Colegio de Médicos de Castellón. La “Jornada Residentes en Acción. Casos Clínicos en Urgencias”, organizada en colaboración con Semergen, permitió a los MIR acercarse a la “casa de los médicos”, como les recordó el Vocal de Formación, doctor Vicente Pascual, quien les animó a participar en las actividades formativas.

Castelló :: Castelló avança en mesures de conciliació laboral amb la signatura del seu nou acord laboral

Vie, 09/17/2021 - 03:00

L'Ajuntament de Castelló fa passos importants cap als drets laborals i socials amb la incorporació al nou acord laboral per al personal funcionari i al conveni col·lectiu per al personal laboral municipal de noves mesures destinades a afavorir la conciliació laboral i familiar. Així, al costat de les mesures pioneres com l'acumulació dels permisos per a les famílies monoparentals femenines i monoparentals i el permís menstrual, els textos introdueixen una sèrie de mesures destinades a facilitar i compaginar la vida laboral i la familiar, amb punts específics per a les situacions de dependència.

Castelló :: Preveuen que el 'bou al carrer' torne per a abans del Pilar

Mié, 09/15/2021 - 03:00

La Federació de Penyes de Bous al Carrer de la Comunitat Valenciana preveu que el 'bou al carrer' torne entre el 9 i el 12 d'octubre. Aquest dijous la Federació té una reunió amb la Consellera de Sanitat i ací li presentaran el protocol ja consensuat aquesta setmana.

Castelló :: Marzà i Alcón detallen les bases per a tramitar el Centre d'Innovació Educativa i Tecnologies Digitals

Mar, 09/14/2021 - 03:00

El conseller Vicent Marzà i la rectora de la Universitat Jaume I de Castelló, Eva Alcón, han visitat la parcel·la on s'ubicarà el Centre d'Innovació Educativa i Tecnologies Digitals de Castelló de la Plana i que serà un referent en aquesta àrea d'actuació gràcies a la col·laboració de la Conselleria d'Educació, Cultura i Esport i l'UJI. Posteriorment, han signat el protocol general de col·laboració i han presidit la primera reunió de la comissió mixta de treball integrada per representants de les dues institucions.

Castelló :: La Guàrdia Civil de Castelló honra en un acte simbòlic als primers guàrdies

Mar, 09/14/2021 - 03:00

Durant el matí del dia de hui la Guàrdia Civil de Castelló ha celebrat en un acte solemne i simbòlic en el Barranc de Bellver un fet memorable que honra a tot el Cos, en record dels primers guàrdies civils que

Castelló :: CSIF demana al Consell que 'pose data' al trasllat de personal i pacients de Constitució, mentre duren les obres encara no començades

Mar, 09/14/2021 - 03:00

La Central Sindical Independent i de Funcionaris (CSIF) ha demanat a la Conselleria de Sanitat que "calendarice i pose data" al trasllat tant del personal facultatiu i resta del personal sanitari com dels pacients del consultori de Constitució, que va ser reubicat en les instal·lacions de *Palleter des que la instal·lació va tancar les seues portes al març de 2020, a causa de la pandèmia, i que, per a descongestionar el centre, es redistribuirà en breu entre els centres de salut Gran Via, 9 d'Octubre i el propi *Palleter.

Castelló :: El president del CES CV renuncia al càrrec per motius de salut

Lun, 09/13/2021 - 03:00

El president del Comité Econòmic i Social de la Comunitat Valenciana (CES-CV), Carlos Luis Alfonso Mellado, va presentar la seua renúncia al càrrec al president del Consell de la Generalitat Valenciana, Ximo Puig Ferrer, al·legant motius de salut.

Castelló :: El presidente del CES CV renuncia al cargo por motivos de salud

Lun, 09/13/2021 - 03:00

El presidente del Comité Económico y Social de la Comunitat Valenciana (CES-CV), Carlos Luis Alfonso Mellado, presentó su renuncia al cargo al presidente del Consell de la Generalitat Valenciana, Ximo Puig Ferrer, alegando motivos de salud.

Castelló :: Guillamón insta a Marco a actuar contra les plagues de mosquits en el Grau. 'Són el colofó d'una campanya turística plena de traves per al sector'

Sáb, 09/11/2021 - 03:00

El regidor del Partit Popular a l'Ajuntament de Castelló Vicente Guillamón insta l'alcaldessa Amparo Marco a actuar contra la plaga de mosquits en el Grau. "Són el colofó d'una campanya turística plena de traves per al sector que tenia posades totes les seues esperances en aquest estiu per a avançar de manera ferma i sense volta arrere cap a la recuperació econòmica després de mesos ruïnosos de pandèmia", assenyala.

Castelló :: Castelló organitza una ruta ciclista en la Marjaleria per a realçar la seua riquesa ambiental i la seua importància ecosistèmica

Lun, 09/06/2021 - 03:00

La Regidoria de Transició Ecològica de l'Ajuntament de Castelló ha organitzat aquest diumenge 12 de setembre una ruta ciclista en els camins de la Marjaleria per a realçar la riquesa ambiental i implicar la ciutadania en la importància ecosistèmica i la conservació del pulmó verd de la ciutat. Celebra el Dia Mundial per la preservació de la capa d'ozó i coincideix en la conmemoració del 770 aniversari de la fundació de Castelló.

Castelló :: La Guàrdia Civil deté a dues persones a Bétera pel robatori de dos vehicles d'alta gamma a La Pobla de Farnals i Grau de Castelló

Mié, 09/01/2021 - 03:00

La Guàrdia Civil, en el marc de l'operació “TORAV”, ha detingut a dos homes de 42 i 50 anys, tots dos de nacionalitat polonesa, per dos delictes de robatori d'ús de vehicle de motor.

Castelló :: El CES CV constata que la Comunitat avanza en el cumplimiento de los ODS y pide un esfuezo a las administraciones

Lun, 08/30/2021 - 03:00

El Comité Económic i Social de la Comunitat Valenciana (CES-CV) apunta que todos los indicadores de los objetivos de desarrollo sostenible (ODS) analizados se acercan a los objetivos marcados, “aunque todavía se está lejos de ellos”, por lo que insta a las administraciones y a los ciudadanos a aunar esfuerzos para lograrlo.

Páginas