Castellón On Line

Suscribirse a canal de noticias Castellón On Line Castellón On Line
Noticias de Portada de laPlanaAldia.com
Actualizado: hace 2 horas 35 mins

Castelló :: La Policia de la Generalitat deté a una persona per maltractar a dos gossos a Castelló

Mar, 01/19/2021 - 02:00

La Policia de la Generalitat va denunciar aquest dilluns una situació de maltractament animal a Castelló. La Unitat de la Policia Nacional Adscrita a la Comunitat Valenciana, durant la realització d'un servei ordinari, va identificar a una persona que mantenia en el seu domicili a dos cans en alarmant estat de desnutrició i insalubritat. A la brutícia extrema del lloc en el qual estaven els dos gossos, envoltats d'excrements, s'afig que mancava de llum i els dos gossos no tenien recipients per a aigua o menjar.

Castelló :: El PP fa costat al 'món de la festa' i reivindica ajudes perquè els col·lectius puguen subsistir malgrat la suspensió de la Magdalena 2021

Dom, 01/17/2021 - 02:00

El Grup Municipal Popular a l'Ajuntament de Castelló mostra el seu suport als col·lectius i ens vinculats del 'món de la festa' i reivindica ajudes perquè puguen subsistir durant l'any després d'haver-se suspés oficialment les festes de la Magdalena de 2021, a causa de la crisi sanitària. D'altra banda, es demana major comunicació amb tots ells.

Castelló :: Castelló demana l'autoconfinament i adopta mesures excepcionals per a frenar la covid-19

Sáb, 01/16/2021 - 02:00

L'Ajuntament de Castelló ha adoptat una sèrie de mesures excepcionals per a frenar l'avanç de la covid-19 davant l'increment de la incidència acumulada que reflecteixen les dades de la Conselleria de Sanitat Universal i Salut Pública i com a mesura de precaució davant la previsió d'un augment de casos en els pròxims dies. Les mesures han sigut aprovades en el si del Centre de Coordinació Operatiu Municipal (Cecopal), reunit aquest divendres en sessió extraordinària, i impliquen la suspensió de l'activitat municipal presencial no essencial, tancament d'instal·lacions esportives i culturals i activitats i potenciació del teletreball, entre altres mesures que romandran en vigor des de demà fins al 15 de febrer. A més, es realitza una crida pública a l'autoconfinament de la ciutadania per a evitar al màxim situacions de risc de contagi.

Castelló :: El COMCAS pide responsabilidad a los ciudadanos para que solo vayan al médico por consultas no demorables

Jue, 01/14/2021 - 02:00

El Colegio de Médicos de Castellón (COMCAS) hace un nuevo llamamiento a la responsabilidad de los ciudadanos para pedirles que sólo acudan al médico para consultas que no admitan demora. De esta forma se podría evitar colapsar los centros de salud, que ya están desbordados por el aumento de contagios por la Covid 19.

Castelló :: El Colegio de Médicos de Castellón pide un confinamiento total para frenar los contagios por la Covid-19

Mié, 01/13/2021 - 02:00

El Colegio de Médicos de Castellón (COMCAS) a la vista del aumento del número de contagios e ingresos en los hospitales, que denota “una gran trasmisión del virus” según la consellera de Sanitat, considera que desde el punto de vista sanitario debería haber un confinamiento total en toda la Comunitat Valenciana.

Castelló :: Castelló millora la seguretat del Camí la Fileta amb la repavimentació i la col·locació d'una barrera en la séquia

Dom, 01/10/2021 - 02:00

Les obres de remodelació del Camí la Fileta està finalitzades mancant la recepció d'aquestes. L'alcaldessa de Castelló, Amparo Marco, i el regidor d'Urbanisme, José Luis López, han visitat la zona recentment millorada. La intervenció ha consistit en la repavimentació del camí, la reparació dels trams de mur esfondrat, la col·locació d'una barrera de seguretat al llarg de la séquia, la realització d'un cobriment parcial de la séquia per al posicionament de contenidors i la instal·lació de pantalles per a integrar els contenidors en l'entorn paisatgístic.

Castelló :: El COMCAS anima a los castellonenses a vacunarse contra la Covid 19

Vie, 01/08/2021 - 02:00

En plena campaña de vacunación contra la Covid 19, desde el- Colegio de Médicos de Castellón (COMCAS) han mostrado su apoyo y lo han hecho sumándose algunos de los integrantes de su Junta Directiva, médicos de Atención Primaria, vacunándose en sus respectivos centros de salud. Al tiempo animan a los profesionales sanitarios y a los castellonense a que se vacune “por responsabilidad” y por respeto a su salud y a la de sus conciudadanos.

Castelló :: El COMCAS anima a los castellonenses a vacunarse contra la gripe

Vie, 01/08/2021 - 02:00

En plena campaña de vacunación contra la Covid 19, desde el- Colegio de Médicos de Castellón (COMCAS) han mostrado su apoyo y lo han hecho sumándose algunos de los integrantes de su Junta Directiva, médicos de Atención Primaria, vacunándose en sus respectivos centros de salud. Al tiempo animan a los profesionales sanitarios y a los castellonense a que se vacune “por responsabilidad” y por respeto a su salud y a la de sus conciudadanos.

Castelló :: El Colegio de Médicos de Castellón censura que Sanitat no les informe de la campaña vacunal

Jue, 01/07/2021 - 02:00

El Colegio de Médicos de Castellón (COMCAS) considera que el alarmante repunte de pacientes ingresados por Covid 19 que amenaza con colapsar el sistema sanitario, Sanitat debe restringir más los contactos sociales y evitar contagios. Asimnismo, critica que Sanitat no les haya informado ni consultado sobre la campaña de vacunación de la Covid 19.

Castelló :: Barrachina: 'Castelló inaugura 2021 amb pujades d'impostos a autònoms i famílies per part del PSOE'

Sáb, 01/02/2021 - 02:00
Castelló comença 2021 amb més imposats. Els governs de Sánchez i Puig han decidit que, malgrat la pandèmia i la delicada situació econòmica del país, s'ha d'incrementar la pressió fiscal que en el cas de la província de Castelló afecta a famílies i autònoms.

Castelló :: El primer bebé de la província de 2021 naix a Vinaròs

Sáb, 01/02/2021 - 02:00
El primer bebé de l'any 2021 a la província de Castelló ha nascut a l'Hospital de Vinaròs i s'anomena Jiren. Ha tingut lloc a les 07.39.00 hores, ha pesat 3,260 quilos al naix.

Castelló :: El Colegio de Médicos insta a los castellonenses a redoblar la prevención antiCovid este fin de año

Mié, 12/30/2020 - 02:00

El alarmante aumento de los casos de contagio por coronavirus registrados en los centros sanitarios de la provincia de Castellón, que pueden verse colapsados en enero, el Colegio de Médicos de Castellón (COMCAS) ha hecho público un comunicado en el que pide prudencia a la ciudadania, a la vez que les insta a redoblar las medidas preventivas en la noche de fin de año, reduciendo al mínimo las reuniones familiares.

Castelló :: La Guàrdia Civil de Castelló realitza la recollida solidària d'aliments en benefici del menjador social del Pare Ricardo

Sáb, 12/26/2020 - 02:00

Amb el missatge “Algú el necessita més que tu, Ajuda'l” les famílies dels Guàrdies Civils de la Comandància de la Guàrdia Civil de Castelló han aportat aliments que el Coronel Cap de la Comandància Miguel *Fresneda López ha fet lliurament en el Menjador Social del Pare Ricardo el dia 24 de desembre.

Castelló :: L'Ajuntament de Castelló col·labora amb les cures i tractaments veterinaris de 226 felins

Sáb, 12/26/2020 - 02:00

El regidor de Benestar Animal de l'Ajuntament de Castelló, Ignasi Garcia, ha fet balanç de les intervencions realitzades mitjançant el projecte de Captura, Esterilització i Retorn (CER) per a colònies felines. En total, i gràcies a la col·laboració de les protectores i les persones voluntàries, s'ha atès a 226 felins en tota la ciutat. Entre les actuacions destaquen les el manteniment i alimentació dels animals i esterilitzacions i les intervencions veterinaries dutes a terme.

Castelló :: Castelló adapta la visita dels Reis Mags i programa un recorregut amb cotxe per la ciutat

Sáb, 12/26/2020 - 02:00
Castelló adapta la visita dels Reis Mags del 5 de gener a les mesures derivades de la covid-19 i proposa un format alternatiu a la tradicional cavalcada, que portarà a Les seues Majestats a recórrer la ciutat durant tota la jornada, seguint diversos itineraris amb l'objectiu que el màxim nombre de xiquets i xiquetes puguen veure a Melcior, Gaspar i Baltasar. La caravana real, de la qual formarà part una reduïda comitiva formada pels Reis i els patges, anirà escortada per la Policia Local, arrancarà al Grau al matí i continuarà, durant el matí i la vesprada, per la resta de la ciutat.

Castelló :: El PP de Castelló recull més de 2.000 signatures a favor de la llibertat educativa

Mié, 12/23/2020 - 02:00

El Partit Popular ha aconseguit reunir ja més de 2.000 signatures en la campanya a favor de la llibertat d'educació. Una campanya que està recorrent totes les localitats de la província, de nord a sud, i que està servint per a canalitzar el descontentament de les famílies de la província amb les imposicions de la Ley Celaá.

Castelló :: Marco explora amb l'eurodiputada Rodríguez-Piñero els reptes de la reconstrucció davant la covid-19

Lun, 12/21/2020 - 02:00

L'alcaldessa de Castelló, Amparo Marco, ha mantingut hui una reunió a l'Ajuntament amb l'eurodiputada Inmaculada Rodríguez-Piñero, durant la qual han abordat els nous reptes de la reconstrucció davant la covid-19. Un full de ruta de futur en la qual exerceixen un paper rellevant els fons europeus, tant els que aspira a continuar captant Castelló en noves convocatòries, com els que inclou el Pla de Recuperació, Transformació i Resiliència de l'Economia Espanyola presentat recentment.

Castelló :: Compromís assegura que el nou Pla General 'ha de garantir el futur i la dignitat dels espais educatius i sociosanitaris que necessita Castelló'

Lun, 12/14/2020 - 02:00

Compromís per Castelló valora com a molt positiva la propera aprovació del Pla General de Castelló, una tramitació que per a la formació "ha de donar una seguretat i una estabilitat que són fonamentals per a la reactivació econòmica de Castelló". Així ho ha explicat el portaveu del grup municipal, Ignasi Garcia, per a qui aquest pas suposarà "que moltes empreses aposten per ampliar instal·lacions i que particulars executen reformes o obres pendents amb garanties jurídiques"

Castelló :: Castelló celebra sobre rodes el primer aniversari del renovat Camí La Plana impulsat per Europa

Lun, 12/14/2020 - 02:00

Castelló ha celebrat aquest diumenge i sobre rodes el primer aniversari del renovat Camí La Plana, transformat en un corredor verd i per a ciclistes i vianants de 3,8 quilòmetres gràcies al cofinançament de l'Ajuntament i Europa. El 13 de desembre de 2019 la capital de la Plana obria al públic una connexió directa amb el Mediterrani "més segura, sostenible i accessible" i un nou espai "per a gaudir de l'esport i l'oci a l'aire lliure", ha recordat l'alcaldessa, Amparo Marco.

Castelló :: El Patronat Municipal de Festes de Castelló lliura els premis del concurs de vehicles engalanats Magdalena 2020

Dom, 12/13/2020 - 02:00

Aquest concurs, convocat amb la col·laboració de la Federació de Colles es va resoldre el mes de març passat, dies abans de la suspensió de les festes de la Magdalena, mitjançant la visita efectuada pel jurat d'aquest concurs en les instal·lacions del Tetuan XIV.

Páginas