Oropesa On Line

Suscribirse a canal de noticias Oropesa On Line Oropesa On Line
Noticias de Portada de laPlanaAldia.com
Actualizado: hace 7 mins 26 segs

Orpesa :: L'Ajuntament d'Orpesa fomenta la inserció laboral a través del programa Empuju

Jue, 01/14/2021 - 02:00

L'Ajuntament d'Orpesa continua promovent la inserció laboral de treballadors menors de 30 anys. El consistori ha incorporat recentment a la seua plantilla a un nou treballador gràcies al programa Empuju, que s'emmarca dins del Pla Avalem Joves, cofinançat pel Fons Social Europeu. El nou empleat farà les tasques de tècnic administratiu en l'Agència d'Ocupació i Desenvolupament Local, en la qual desenvoluparà el seu treball durant un any a jornada completa. La subvenció que s'atorga a l'Ajuntament, dins del Programa de Foment d'Ocupació suposa un estímul per a la contractació de persones menors de 30 anys per entitats locals, en el marc del sistema nacional de Garantia Juvenil.

Orpesa :: L'Ajuntament d'Oropesa sol·licita l'actuació de Costas davant els danys produïts després del temporal

Dom, 01/10/2021 - 02:00

El litoral d'Orpesa ha tornat a ser castigat per un altre temporal. És per això que, tal com avançat l'alcaldessa, María Jiménez, “aquest dilluns sol·licitarem, com portem fent de manera reiterada, una reunió amb Costas per a poder traslladar-los la gran problemàtica que existeix a la platja Morro de *Gos”.

Orpesa :: L'Ajuntament d'Orpesa iniciarà la setmana vinent la neteja del ‘barranquet’

Lun, 11/02/2020 - 02:00

L'Ajuntament d'Orpesa començarà la pròxima els treballs de neteja del ‘barranquet’, un espai en el qual es canalitza tota l'aigua que descendeix des de la muntanya. Es tracta d'unes labors amb les quals consistori pretén previndre possibles inundacions cara a la temporada de pluges.

Orpesa :: Orpesa de Mar acomiada els actes en honor a la seva patrona amb l'espectacle de Nit paciència 'Resiliència'

Mar, 10/13/2020 - 03:00

Orpesa ha acomiadat aquest dilluns, 12 octubre, els actes dedicats a la seua patrona, la Verge de la Paciència. Uns festejos que enguany han tingut un caràcter del tot atípic a causa de la pandèmia provocada per la Covid-19 i que, com no podia ser d'una altra forma, han comptat amb un estricte protocol de mesures de seguretat amb les quals s'ha garantit la salut de veïns i visitants.